HONDA  ATV


RUBICON 2017

Troligen marknadens bästa arbetsmaskin. Rak lasttålig bakaxel, elektrisk diffspärr, riktig mekanisk femväxlad växellåda med elektrisk växling via knappar. Kraftig servostyrning underlättar arbetet. En riktig kraftmaskin som dessutom är väldigt rolig att köra. Så stor du någonsin behöver!
Mer info: www.hondamc.com 

Pris: 111.125:-
FOREMAN 2017

Honda Foreman är utvecklad från erfarenheter från erkänt dugliga arbetsmaskiner såsom TRX400/450 och 500FE – riktiga slitvargar som bara presterar år efter år. Man har även satsat på komforten; en mjukare sadel,bättre sittställning, effektivare fjädring och en kraftig servo innebär att maskinen blir både bekväm ochrolig att köra under långa arbetspass.
Mer info: www.hondamc.com 

Pris: 96.125:-

 

Rancher AT IRS 2017

Efter succén Rubicon med sin delade bakaxel och individuella fjädring i den tunga 500-klassen, kommer nu motsvarande i den lite mindre klassen, RANCHER 420.
Den här nya Rancher- modellen vänder sig till de som prioriterar komfort och smidighet. Med sin delade bakaxel och individuella fjädring tar sig maskinen fram enkelt och lätt i den mest kuperade terrängen. Otrolig framkomlighet och givetvis finns alla tekniska hjälpmedel monterade som standard.
Mer info: www.hondamc.com 

Pris 93.125:-

 

RANCHER AT 2017

Rancher AT är en smidig maskin som ändå är stark nog att klara alla uppgifter. Den raka bakaxeln är idealisk förhårda tag precis som maskinen i sin helhet. Den perfekta maskinen för gården framför vagnen eller ridhusharven.Rancher AT har en fantastisk automatlåda som växlar snabbt och utan kraftavbrott. Den lär sig till och medhur du kör och anpassar sig efter din körstil! Den är av typen DCT, här i sin andra generation och är utan den känsligaoch energikrävande remvariatorn som annars är vanligt förekommande på marknaden.
Mer info: www.hondamc.com 

Pris 91.875:-

 

RANCHER 2017

Rancher är en allsidig ATV och en av Hondas verkliga storsäljare. Varje Honda ATV byggs med kvalitet, teknikoch tillförlitlighet som bara Honda kan. Det innebär att vi med lätthet kan lämna 5 års garanti. Rancherär ett mellanting, vilket innebär att den klarar gårdsarbetet galant men att den också tar sig fram bra i skogoch mark med en vagn påkopplad.
Mer info: www.hondamc.com

Pris 81.125:-

 

     
     
     

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsKabe

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår