Husbilsmodeller hos Granec

 

Adria Mobil har i mer än fyrtio år planerat, utvecklat, producerat och marknadsfört fritidsprodukter. Adria är ständigt på jakt efter nya idéer och nya lösningar för deras "hus på hjul". Dem är medvetna om att fritiden har blivit något av en lyx idag. som ett resultat av dettaerbjuder Adria sina trogna kunder en välgjord, bekväm och funktionell produkt som också är visuellt och estetiskt tilltalande. Adria har fått utmärkelser på många marknader och i olika kategorier, som styrker det faktum att dem är på rätt väg. Den främsta anledningen till att de fått så många utmärkelser är att deras användare stödjer deras sätt att tänka samt deras företagslösningar, och de hjälper varumärket att få fler erkännande och förbättra dess rykte. De är väl medvetna om att priser och utmärkelser är ett stort ansvar och medför förväntningar. Oavsett vad, kommer deras kunders önskemål förbli högsta prioritet när det gäller att designa nya produkter.

Namnet Carthago står, sedan mer än 30 år, för högsta kompetens och högsta kvalitet bland husbilar.
Carthagos modellserier Chic och Liner är, var och en i sin klass, ledande och normgivande – vare sig det gäller funktion, teknisk utrustning eller komfort.
Alla husbilar från Carthago är givetvis byggda för att ge dig största möjliga glädje under en lång rad av år – överallt och året runt.

Kabe husbilar, KABE Travel Master, bygger på gedigna kunskaper och erfarenheter. De är också resultatet av egna och kunders önskemål och – inte minst – av Kabes eget kvalitetstänkande. Med hjälp av skickliga hantverkare och duktiga tekniker kan de bygga upp till fyrahundra husbilar om året i deras 12 000 kvadratmeter stora fabrik, som fortfarande ligger i Småland. Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar hela Kabes tillverkning och frågan är om inte de tuffaste kvalitetskontrollerna genomförs av dem själva. Kabes kvalitetstänkande går igen i alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion.

Och med all standardutrustning som också ingår i priset, får du mycket mer för pengarna! Samtliga av våra husbilar är svensktillverkade.

Våra märken

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsAdriaCarthagoKabe

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår