Mercury

Oslagbar körupplevelse!

Om din utombordare kunde uppfylla alla dina förväntningar, hur skulle den se ut? Mercurys ingenjörer lyssnade på båtägare som du och byggde en motor efter önskemålen och det blev en uppseendeväckande produkt, Veradon, som är den enda kompressormatade utombordaren på dagens marknad. Med bevisad pålitlighet, sin mjuka gång och fantastiska handhavande är en Verado fyrtaktsmotor det mest sofistikerade framdrivningssystemet på vattnet. 
Den sköna tystnaden
En kompressorladdad Mercury Verado går inte bara tyst, den känns också tyst. En radmotor är bättre balanserad och går mjukare än traditionella V-motorer. Även den avancerade mittdelen av motorn som används på de sexcylindriga modellerna använder ett unikt system som isolerar
motorenheten för att eliminera vibrationer
Byggd för att hålla
Kvalitet och pålitlighet är standard. Därför konstruerades Verado med finesser såsom långa bultar som går genom hela motorblocket, och med en cylindertopp som håller kompressionen på en konstant nivå. Detta ökar pålitligheten genom eliminering av effekterna av expansion och
 sammandragning. Exklusivt för Mercury är också en integrerad oljekylare som förbättrar Verados livslängd genom att hålla en korrekt oljetemperatur  och minskad oljeutspädning.

Välj bland alla Mercury
AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsKabe

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår