Idag har butiken: stängt
0920-22 80 25
Meny

Anytec

Rå kraft, robust design – formgiven till fulländning

Anytec Boats är sportiga båtar av aluminium med prestanda, funktion, elegans och komfort. De har utmärkta sjöegenskaper i alla typer av väderlek. Konstruktion i världsklass. För mer information, se även Anytec hemsida: www.anytec.se

Anytec Boats aluminiumbåtar erbjuder design, konstruktion och funktion för aktiv körning i såväl lugna vatten som kraftig sjögång. Året runt, bara det är hyfsat isfritt när det gäller Sveriges nordligare farvatten. Lättskötta skrov med dubbla offeranoder ger högfartsprestanda. Båtarnas tålighet och utformning tillåter kraftfulla utombordare.

Med sina ytterst genomtänkta lösningar har Anytec Boats snabbt blivit en av skärgårdens favoriter. Både för fritidsbruk och professionell användning, inklusive för fiske. Båtarnas skrov har erkänt goda sjöegenskaper. Inredningen i hyttbåtarna är av högsta kvalitet – och ger den stilrena, strama och tuffa känslan.

Välkommen till din Interboathandlare för visning och provkörning.

Välj bland alla Anytec
Anytec Modellprogram 2021
AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan