Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Anytec

Rå kraft, robust design – formgiven till fulländning

Anytec Boats är sportiga båtar av aluminium med prestanda, funktion, elegans och komfort. De har utmärkta sjöegenskaper i alla typer av väderlek. Konstruktion i världsklass. För mer information, se även Anytecs hemsida: www.anytec.se

Anytec Boats aluminiumbåtar erbjuder design, konstruktion och funktion för aktiv körning i såväl lugna vatten som kraftig sjögång. Året runt, bara det är hyfsat isfritt när det gäller Sveriges nordligare farvatten. Lättskötta skrov med dubbla offeranoder ger högfartsprestanda. Båtarnas tålighet och utformning tillåter kraftfulla utombordare.
Med sina ytterst genomtänkta lösningar har Anytec Boats snabbt blivit en av skärgårdens favoriter. Både för fritidsbruk och professionell användning, inklusive för fiske. Båtarnas skrov har erkänt goda sjöegenskaper. Inredningen i hyttbåtarna är av högsta kvalitet – och ger den stilrena, strama och tuffa känslan.
Med erkänt mycket bra sjöegenskaper i skrovkonstruktionen och högsta kvalitet i inredningen av hyttbåtarna har Anytec Boats snabbt blivit en av skärgårdens favoriter både för fritid, som fiskebåt och för professionell användning med många väl genomtänkta lösningar.Genom att kompromisslöst hålla på materialkvalitet och härdig konstruktion bygger Anytec upplevelse maskiner i aluminium från grunden designade att ha köregenskaper som saknar motstycke på marknaden idag.

Konstruktion och design i världsklass

Det mesta i livet handlar om att välja. Att välja till eller välja bort. Att hämta in eller stöta bort. För oss handlar design om att ge dig nya vägar till äventyret, avkopplingen - till ett bättre båtliv. 

Allt är svetsat

Våra båtar kännetecknas av ett lite vassare förskepp som borgar för hög stabilitet, särskilt i lite högre hastigheter. Vi använder oss aldrig av nitade strukturdelar. Vi svetsar allt och kör grövre dimensioner på rör, alla räcken, targabågen. Allt är svetsat. Det innebär att vi minimerar risken för att något ger sig efter lång tid ute i grov sjö. Att aluminium är ett helt fantastiskt material att arbeta med gör inte saken sämre.

M400 - PATENTERAD YTBEHANDLING

Vårt patenterade ytbehandlingssystem Anytec M400 appliceras i vår egen produktion av utbildad och certifierad personal. Ytbehandlingen berör samtliga aluminiumytor ovanför vattenlinjen och stärker aluminiumets redan grymma egenskaper.

Välkommen till din Interboathandlare för visning och provkörning.

Välj bland alla Anytec
Anytec Modellprogram 2022
AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan