Idag har butiken: stängt
0920-22 80 25
Meny

Axopar

En fundamental och revolutionerande utveckling ger ett helt nytt båtliv

Axopar är det senaste stjärnskottet i den portfölj av framgångsrika nordiska varumärken som omfattar Aquador, Paragon Yachts och XO Boats. Alla är välkända internationella varumärken och har tilldelats den prestigefyllda titeln "Motorboat of the Year". 

"The Gran Turismo" till sjöss

Axopar erbjuder motorbåtar av premiumklass som baseras på en helt ny, unik och framåttänkande design. De är mångsidiga, bekväma och bränsleeffektiva. Fyllda av genomtänkta och flexibla lösningar. Lätta att hantera och säkra att köra – med mycket goda sjöegenskaper. Den banbrytande designen övertygar genom prestanda, smidighet och elegans. Dessutom är prisnivån jämförelsevis mycket förmånlig, du får "great value for money".

Äventyr, funktionalitet och upplevelser som du har väntat på

Utveckling av ett nytt koncept för den europeiska marknaden är väldigt spännande. Axopar säger: "Genom att bygga vidare på arvet och erfarenheterna från våra tre tidigare varumärken har vi snabbt kunnat lyfta utvecklingsarbetet till nya nivåer – med ambitionen att ytterligare förfina användarupplevelsen och ge båtägarna en helt ny typ av båtliv. Vårt team av duktiga och hängivna medarbetare gör allt för att förbättra förutsättningarna och skapa lösningarna, så att varje Axopar-ägare ska få fantastiska båtsäsonger med de mest komfortabla upplevelserna och minnesvärda äventyren till sjöss." 

Som kuriosa, kan vi berätta att namnet Axopar är skapat utifrån:
Aquador
XO Boats
PARagon Yachts
A XO PAR, Axopar –   från den finska duon Sakari Mattila och Jan-Erik Viitala.

Välj bland alla Axopar
Axopar Modellprogram 2021
AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan