Idag har butiken öppet: 10:00 - 14:00
0920-22 80 25
Meny

Husbilsmodeller hos Granec

Klicka här
för
NYA

HUSBILAR

Klicka här
för
BEGAGNADE

HUSBILAR

Adria Mobil har i mer än fyrtio år planerat, utvecklat, producerat och marknadsfört fritidsprodukter. Adria är ständigt på jakt efter nya idéer och nya lösningar för deras "hus på hjul". Dem är medvetna om att fritiden har blivit något av en lyx idag. som ett resultat av dettaerbjuder Adria sina trogna kunder en välgjord, bekväm och funktionell produkt som också är visuellt och estetiskt tilltalande. Adria har fått utmärkelser på många marknader och i olika kategorier, som styrker det faktum att dem är på rätt väg. Den främsta anledningen till att de fått så många utmärkelser är att deras användare stödjer deras sätt att tänka samt deras företagslösningar, och de hjälper varumärket att få fler erkännande och förbättra dess rykte. De är väl medvetna om att priser och utmärkelser är ett stort ansvar och medför förväntningar. Oavsett vad, kommer deras kunders önskemål förbli högsta prioritet när det gäller att designa nya produkter.

Namnet Carthago står, sedan mer än 30 år, för högsta kompetens och högsta kvalitet bland husbilar.
Carthagos modellserier Chic och Liner är, var och en i sin klass, ledande och normgivande – vare sig det gäller funktion, teknisk utrustning eller komfort.
Alla husbilar från Carthago är givetvis byggda för att ge dig största möjliga glädje under en lång rad av år – överallt och året runt.

 

Våra varumärken

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsUtternAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss