Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Husbilsmodeller hos Granec

NYA
HUSBILAR
KLICKA HÄR >>

BEGAGNADE
HUSBILAR
KLICKA HÄR >>

"... prisbelönt, välgjord, bekväm, funktionell och estetiskt tilltalande..."

Adria Mobil har i mer än 55 år utvecklat, producerat och marknadsfört fritidsfordon. Adria har byggt upp kunskap, erfarenheter och framgångar genom att ständigt vara på jakt efter – och realisera – nya idéer och lösningar för "hus på hjul". Fritiden upplevs idag som något av en lyx, och människor ställer höga krav. Med all rätt. Som Adria-ägare erbjuds du/ni en välgjord, bekväm och funktionell produkt – som även är visuellt och estetiskt tilltalande. Genom åren har Adria fått många utmärkelser i olika kategorier. Den främsta anledningen är alla nöjda kunder som ger högsta betyg till de moderna infallsvinklarna, tekniska lösningarna och komforten. Upplevelserna av prisvärdhet och att Adria är "på rätt väg" (både bildligen och bokstavligen) stärker hela tiden varumärkets goda rykte och attraktion. Priser och utmärkelser innebär samtidigt ett stort ansvar och att leva upp till många förväntningar. Kundernas önskemål är och förblir Adrias högsta prioritet när det gäller att designa nya fritidsfordon, med prestanda och funktioner utöver det vanliga. "Så många äventyr, så många berättelser..."

"... högsta kvalitet, ombonad miljö, tilltalande design och optimal funktion..."

Carthago är ett namn som, sedan mer än 40 år, står för högsta kompetens och kvalitet bland husbilar. Modellserierna Chic och Liner är – var och en i sin klass – ledande och normgivande när det gäller funktion, teknisk utrustning och komfort. Carthago husbilar är byggda för att ge största möjliga glädje under en lång rad av bekymmersfria år, överallt och året runt. Framgångarna har skapats genom den perfekta kombinationen av modernaste teknik och hantverksmässiga kunnande. Carthagos kvalificerade och engagerade medarbetare lyssnar på kundernas personliga erfarenheter, idéer och önskemål – och förverkligar dessa, utan kompromisser. Varje husbil tillverkas genom traditionella hantverksmetoder, där erfarna möbelsnickare bygger inredningarna med material av högsta kvalitet (inga maskiner, som sätter ihop prefabricerade element). Resultatet är en unik sammansmältning av ombonad miljö, tilltalande design och optimal funktion. Som Carthago-ägare kommer du/ni genast att känna dig/er som hemma – och kunna förverkliga drömmen om bekväma resor med de mest fantastiska upplevelserna.  

 

Våra varumärken

AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan