Båtar hos Granec

  • AXOPAR

  • FLIPPER 880ST

  • AQUADOR 35

  • AQUADOR 32 C

Vårt sortiement! 

Vårt mål är inte att bygga sjödugliga båtar, det finns det många som kan. Vi vill bygga världens bästa upplevelsemaskiner i aluminium, designade från grunden med målet att låta dig möte skärgårdens alla utmaningar på dina vilkor. 

Ett bekymmersfritt båtinnehav! Kundnöjdhet är färskvara och därför fortsätter vi oförtrutet att göra allt vi kan för att bygga extremt tillförlitliga båtar av hög kvalitet och för att ge dig som kör Aquador bästa tänkbara service från oss. Vårt mål är att du som väljer Aquador ska överraskas positivt. Därför jobbar vi med ständig förbättring - inte bara när vi bygger våra båtar, utan i allt runtomkring som har med ditt båtägande att göra. Välkommen att utmana traditionerna !

Axopar båtar är det senaste tillskottet till grundarna portfölj med de framgångsrika skandinaviska varumärkena Aquador, Paragon Yachts och XO Boats redan välkända internationella varumärken. Alla märken har tilldelats det prestigefyllda "Motorboat of the Year" titeln. 

Söker du en halvplanande rakaxelbåt med rymlig kabin, en motorstark daycruiser för kusten, en potent vattenskidbåt för badutflykter med familj/vänner i skärgården eller en ekonomisk familjebåt för avkopplande fritid och aktivt båtliv eller kanske rentav en båt för en resa på Göta Kanal?

Design, stil och känsla och båtar byggda med kvalitet in i minsta delaj. Prestanda i toppklass och enastående bekvämlighet.   

Silver kombinerar det bästa av två världar.

Silverbåtarna är planerade och designade med eftertanke och omsorg. Konstruerade för att hålla i generationer. Oömma skrov i marinaluminium med mycket goda sjöegenskaper och en innerliner i glasfiberarmerad plast gör Silver till en mycket lättskött och tålig båt. Hållbarheten är i en klass helt för sig själv. Båten kräver minimalt med underhåll vilket ger dig mer tid att njuta av sjölivet.

Terhi-båtarna tillverkas i Rimito, en liten sydvästlig finsk fiskebygd, som har månghundraåriga traditioner av sjöfarts- och båtbyggeri. Med modern teknik och respekt för gamla traditioner har Terhi under 33 år redan byggt 175.000 båtar.

Alla TG-båtar är mittkabinsbåtar. Det gör dem mycket lätthanterliga och säkra då man alltid kommer ut både fram och bak.

TG har också mycket hög kvalitet i allt från skrovbyggnad till smådetaljer. De handlaminerade skroven är både starka och lätta vilket gör dem mycket lättdrivna. Glasfibern är gelcoaterad även där det inte syns och långa torktider ger hög gelcoatkvalitet.

AnytecAquadorAxoparBellaFlipperLinderMercury Inflatable SilverTerhiTG Boats
AdriaCarthagoKabe