Falcon båtar

"Det bästa av båda världar" – båtglädje som klarar de tuffaste förhållanden

Falcon aluminiumbåtar är resultatet av gedigen båtbyggarkompetens, genomtänkt utveckling, omsorgsfull planering och noggrann testning. Bella Boats senaste båtkollektion erbjuder hög kvalitet och de mest mångsidiga utrymmeslösningarna i sin klass. Den nordiska stilrena och tilltalande designen är både elegant och praktisk. "Det bästa av båda världar" kombinerar glasfiberns smidiga egenskaper med aluminiumets robusta hållfasthet.

Fantastiska upplevelser till sjöss
Falconbåtarna är lätta och säkra att manövrera vid dagsutflykter med familjen, härliga sol- och badturer, fartfyllda vattensportsaktiviteter, spännande fisketurer, transporter och förbindelseturer till sommarstugan i skärgården. De står upp mot hård vind, regn och tuffa väderförhållanden som kan få andra att vända om. Aluminiumskroven är lättskötta. Dessa mångsidiga, komfortabla och tåliga båtar är kapabla att ge dig som erfaren båtägare, såväl som nybörjare, fullständigt tillfredsställande upplevelser till sjöss. 

Utrustade och redo för alla äventyr
Falcons modellprogram formges av Bella Boats (Bella-Veneet) som har mer än 50 års erfarenhet av glasfiberbåt-tillverkning – välkända varumärken som Bella, Aquador och Flipper – tillsammans med unik expertis när det gäller aluminiumskrov.
Lägg därtill Mercurys omfattande kunskaper om utombordsmotorer. I Falconmodellerna har de gemensamt utvecklat lösningar som tar hänsyn till dina mest krävande båtbehov. En positiv och trygg båtupplevelse är det viktigaste för varje båtägare. Falcon är redo för alla äventyr.  

Särskilda detaljer och funktionaliteter hos Falcon:

  • Skrov, gångytor och durk i 5083-aluminium med hög korrosionsbeständighet, mycket god formstabilitet och låg porositet. Starkt, hållbart och lättskött.
  • Gångytor och durk av räfflad aluminium för maximalt halkskydd.
  • Räcken och knapar av svartlackerat syrafast stål är rejäla och eleganta.
  • Breda sidokanter på skrovets botten ger stabilitet, låg planingströskel och håller torrt. 
  • Botten utan steglister på modellerna BR 6, BR 7 och BR 8 ger tystare och mjukare gång i grov sjö.
  • Off-shore stolar med fjädring i cockpit är sköna och tåliga justerbara i längd/höjd och en främre del som kan lyftas upp. Förarplatsen med armstöd har utmärkt ergonomi.
  • Praktiska låsbara stuvfack – handskfack i babord pulpet och stort utrymme under däck. Plats för kylbox och 12 V uttag under däck.
  • Integrerad plats för spinnfiske/solbädd som standard i fören (tillval i aktern). 
  • Förberett för elmotor i fören med rör och elmotorfäste.
  • Praktiskt tvådelat kapell. Löstagbart kapellgarage i aktern ger ökad plats vid fiske och underlättar akterpassage.

Välkommen in till din Interboathandlare för visning – och att hitta den Falcon som passar dig bäst!

Verkstad

Verkstad

Granec verkstad levererar service, fukttest, gastryckstest, reparationer m.m.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår