Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Med passion, expertkunskap 
och inställningen att försäkring ska vara enkelt
gör Svedea skillnad för dig som kund.


"Svedea försäkrar inte allt. Det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Mer än 150 000 kunder har gett oss sitt förtroende. Sveriges nöjdaste, enligt undersökningen 2019. Vi anstränger oss i alla relationer, för att skapa branschens bästa kundbemötande och skadereglering."

Det finns flera anledningar till att Granec har valt Svedea som samarbetspartner när det gäller att erbjuda försäkringar till våra kunder. Det Svedea försäkrar är de riktigt bra på. Medarbetarna är experter och har ett passionerat förhållande till försäkringsbolagets specialområden. Genom kunskap som går på djupet får du/ni bättre service, snabbare skadehantering och mer försäkring för pengarna. Det är bland annat "så" Svedea gör skillnad. 

Hos Svedea kan du försäkra båt, vattenskoter, bil, motorcykel, snöskoter, ATV, drönare, hund, katt och företag. För att du/ni ska kunna få en så prisvärd försäkring som möjligt är Svedea noga med vad som försäkras – exempelvis inte lyxbilar, sporthojar eller de allra yngsta förarna. Målet för Svedea är att bli ledande inom sina specialområden. De är på god väg i tätpositionerna. Sveriges nöjdaste kunder säger allt.

Läs mer om våra försäkringar på https://www.svedea.se/

AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan