Idag har butiken: stängt
0920-22 80 25
Meny

Med passion, expertkunskap och inställningen att försäkring ska vara enkelt gör vi på Svedea skillnad för dig som kund.

 

På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Idag har fler än 150 000 kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa.

Hos oss kan du köpa försäkring för bil, motorcykel, snöskoter, ATV, båt, vattenskoter, hund, katt och företag. För att du ska kunna få en så prisvärd försäkring som möjligt är vi noga med vad vi försäkrar – till exempel tar vi inte in lyxbilar, sporthojar eller de allra yngsta förarna. Målet är att bli ledande inom våra specialområden och vi kan nog säga att vi är på god väg. Till exempel är vi idag nummer två på mc-försäkring i Sverige. 

Vi som arbetar på Svedea har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och är experter på det vi gör. Med kunskap som går på djupet kan vi ge dig bättre service, snabbare skadehantering och mer försäkring för pengarna. Det är bland annat så vi gör skillnad.

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsUtternAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss