Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Vi gratulerar vinnaren, vid dragningen den 2 juli 2020: kontrakt nr 2912, Erika Bergman i Boden.
Tack till er alla som deltagit i tävlingen!

Vid ett köptillfälle för minst 250.000:- deltar ni i utlottning av Presentkort, värde 50.000:-

  • Presentkortstävlingen pågår t.o.m. den 30 juni 2020. 
  • Vinnaren utses i Granec-butiken den 2 juli 2020, och kan välja antingen ett Presentkort på Resa, eller ett Granec Presentkort, värde 50.000 kr inkl. moms. 
  • Se mer information nedanför.

Force majeure meddelande, den 27 mars 2020, angående pågående Granec ”Resetävling”:
"Vid ett köptillfälle för minst 250.000:- deltar ni i utlottning av resa, värde 50.000:-”

Med hänsyn till rådande nationella/internationella omständigheter pga. viruset Covid-19 (Corona-utbrottet), inklusive myndigheternas beslut om restriktioner, samt krav och rekommendationer till allmänheten – för att värna om allas säkerhet, liv och hälsa samt begränsa smittspridningen och minska belastningen på sjukvården – åberopar Granec Maskin AB ”force majeure” och beslutar om följande förändringar i villkoren för tävlingen, se punkterna 1–3 nedanför.

Dessa villkor gäller alla våra kunder som redan deltar i tävlingen och de som kommer att göra detta fram till datum, se punkt 2 nedan.

Anledningen är att vissa kunder, som för närvarande avser att köpa båt eller husbil och därmed skulle delta i tävlingen, ej kan lämna sina hem. De är försatta i karantän, eftersom de tillhör riskgrupperna ”äldre” och/eller ”med underliggande sjukdomstillstånd”. Det betyder att de inte kan avsluta sin påbörjade affär, eller de kan inte på plats inspektera farkosten/fordonet ifråga och därmed inte heller ges rådgivning av oss samt möjligheter att välja mellan olika objekt som är intressanta för dem.

1) Tävlingen byter namn till ”Presentkortstävling”:
För att förtydliga och spegla tillägget i punkt 3 nedan, byter tävlingen namn från ”Resetävling” till ”Presentkortstävling”.

2) Förändring av tidpunkt för avslutning av tävlingen och dragning av vinnare i utlottningen:
Avslutning av tävlingen flyttas fram till den 30 juni 2020. Dragning av vinnare sker i Granec-butiken den 2 juli 2020. 

3) Tillägg angående vinsten i utlottningen, värde 50.000 kr:
Med utgångspunkt i det ovan beskrivna, rådande rese- och flygrestriktioner och förhållanden som automatiskt följer med detta, samt osäkerhet omkring hur länge dessa kan kvarstå och hur det kan påverka den enskilde, görs ett tillägg beträffande vinsten i tävlingen/utlottningen.

  • Vinnaren kan välja antingen ett Presentkort på Resa (den ursprungliga vinsten), eller ett Granec Presentkort, värde 50.000 kr inkl. moms. 
  • Vinnaren i dragningen, som utses enligt punkt 2, skall senast den 20 augusti 2020 ha valt ett av de beskrivna vinst-alternativen.
  • För presentkortet, som vinnaren i utlottningen väljer, gäller försäljningsställets reguljära regler för presentkort såsom giltighetstid, återlöses ej, etc.

 

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsUtternAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan