Aktuellt för båthamnen

Här hittar ni ny aktuell information om vad som händer och sker i båthamnen.

Denna sida är till istället för att vi skall skicka massor med brev via vanlig post. Kontakt kommer hädan efter ske med SMS och Mail till vederbörliga, som kommer hänvisa till denna sida när det är ny aktuell information på gång om sånt som händer i hamnen.

Detta är för snabbare utskick och mindre miljöpåverkan.

2019-05-23!

Tankbryggan är nu igång och det går bra att komma och tanka - Välkommen!

2019-05-20!

Nu är vattnet igång på brygga A,B & C

Tankbryggan är inte igång ännu vi väntar på svar från service när det blir.

2019-05-18!

Brygga D-K om ni sjösätter och er plats inte finns tillgänglig lägg er i gästhamnen och meddela oss vilket nr ni ligger på. 

Tankbryggan är på plats och kommer båbörjas kopplas på måndag - och förhoppningsvis så är den i drift på tisdag.

Utdrag ur sommarbrevet:

Vi håller på att färdigställa det sista runt bron som kommer att vara i full drift den 1/6. Alla information läggs ut på hemsidan under Aktuellt så ni ser när allt kommer igång. Ni som kommer att sjösätta inom kort stäm av med oss (via hemsidan eller på telefon) om er plats finns tillgänglig annars så får ni ligga i gästhamnen fram till 1/6. Men meddela oss om ni ligger där så vi vet vems båt som ligger på respektive gästplats.

2019-05-16!

Ny sjösättningsbrygga på plats bredvid slipen.

2019-01-09!

2018-10-29!

Bron ut till stenpiren läggs ut, en fantastisk frihängande träbro på 31m. Nu är yttre hamnen förbunden med land permanent.

Höst 2018!

Måndagen den 1/10 så plockar vi bort "matarbryggan" brevdvid bensinmacken som går ut till brygga E - K. Detta för att påbörja monteringen av den nya bron som fortsättningsvis kommer vara övergången till dessa bryggor. Ni som fortfarande ligger i med båten måste flytta till brygga A, B eller C.

Måndagen den 8/10 så stänger hamnen och vi plockar in samtliga bryggor. Ni som fortfarande skall ligga i måste flytta till brygga A eller B (börja fyll A och sedan insidan på B osv.). Vid frågor kontakta oss.

Tack för i år.

/Hamnvärden

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår