Idag har butiken: stängt
0920-22 80 25
Meny

Aktuellt

Nyheter och aktuell information i Ettans Båthamn

  • Denna sida underlättar för dig att snabbt hitta information – och för oss att direkt kunna förse alla behöriga med sådan, istället för brevmängder via fysisk post. 
  • Meddelande om att ny/aktuell information har publicerats sänds via SMS och E-post till båtplatsinnehavare/behöriga, vilket hänvisar till denna webb-sida. 
  • Vår paroll är snabba utskick, smidig uppdatering och minsta miljöpåverkan. Allmänna regler och information finns i Hamnpolicy

2019-10-02

Sista möjlighet att tanka är Söndag 20/10, efter det så stänger tankbryggan för säsongen.

2019-10-01

From Onsdag 2/10 så börjar vi plocka in vattenslangarna och vattnet stängs av. Detta pga att det nattfryser ibland och det finns risk för skador på vattensystemet.

2019-09-24

Tisdag 24/9 kommer strömmen i hamnen att vara avstängd / ur funktion mellan kl 09.00-12.00. Detta pga omläggning av elmatningen i hamnområdet.

2019-09-17

Nu närmar sig hösten och hamnen stänger 7/10. Då börjar vi plocka in bryggorna C-K, ni som måste ligga i efter detta datum måste under helgen 5-6/10 flytta till brygga A eller B (Börja fyll brygga A). Om det fryser till tidigare så kommer vi tvingas att stänga av vattnet före detta datum. Ändras något så lägger vi upp ytterligare info här!

Tack för i år.

2019-05-23

Tankbryggan är nu igång och det går bra att komma och tanka - Välkommen!

2019-05-20

Nu är vattnet igång på brygga A,B & C

Tankbryggan är inte igång ännu vi väntar på svar från service när det blir.

2019-05-18

Brygga D-K om ni sjösätter och er plats inte finns tillgänglig lägg er i gästhamnen och meddela oss vilket nr ni ligger på. 

Tankbryggan är på plats och kommer båbörjas kopplas på måndag - och förhoppningsvis så är den i drift på tisdag.

Utdrag ur sommarbrevet:

Vi håller på att färdigställa det sista runt bron som kommer att vara i full drift den 1/6. Alla information läggs ut på hemsidan under Aktuellt så ni ser när allt kommer igång. Ni som kommer att sjösätta inom kort stäm av med oss (via hemsidan eller på telefon) om er plats finns tillgänglig annars så får ni ligga i gästhamnen fram till 1/6. Men meddela oss om ni ligger där så vi vet vems båt som ligger på respektive gästplats.

2019-05-16

Ny sjösättningsbrygga på plats bredvid slipen.

2019-01-09

2018-10-29

Bron ut till stenpiren läggs ut, en fantastisk frihängande träbro på 31m. Nu är yttre hamnen förbunden med land permanent.

Höst 2018

Måndagen den 1/10 så plockar vi bort "matarbryggan" brevdvid bensinmacken som går ut till brygga E - K. Detta för att påbörja monteringen av den nya bron som fortsättningsvis kommer vara övergången till dessa bryggor. Ni som fortfarande ligger i med båten måste flytta till brygga A, B eller C.

Måndagen den 8/10 så stänger hamnen och vi plockar in samtliga bryggor. Ni som fortfarande skall ligga i måste flytta till brygga A eller B (börja fyll A och sedan insidan på B osv.). Vid frågor kontakta oss.

Tack för i år.

/Hamnvärden

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsUtternAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss