Aktuellt

 • Viktig nulägesinfo om hamnens funktioner, service och sådant som åtgärdas, samt om uppkomna situationer som kan påkalla allas engagemang.
 • Aktuellt-sidan är officiell. Info, brev och dokument som är speciellt riktade till Båtplatsinnehavare finner du, som behörig, via vår Inloggningssida >
 • Vår paroll är snabba, smidigt förmedlade uppdateringar – för allas komfort, säkerhet och trygghet. Allmänna regler och praktisk info, se Hamnpolicy >
 • Avfallshantering – regler och krav som alla är ansvariga att följa. Viktig information! Läs mer >
 • Hitta runt hos oss, via Hamnkarta >

Senaste nytt – löpande allmän information i Ettans Båthamn

2024-07-16

Ni som lämnat båtvagnar på bilparkeringen måste omg flytta dem, annars bortforslas de!

2024-07-09

OBS Det har varit blixtnedslag i hamnen. Kontrollera er elektronik i era båtar. Ni på bryggorna som har ström, kontrollera även era eluttag.

2024-07-07

Kontrollera era förtöjningar och kapell så att det orkar med i den hårda vinden, ni på brygga A, B och D. Måste tänka på att vattenståndet förändras och kolla era förtöjningar kontinuerligt.

2024-05-31

Alla ni som har bilparkeringstillgång måste gå in i e-parkera appen och ändra i ert tillstånd till rätt registreringsnummer så ni inte får böter. Detta måste göras årligen samt varje gång ni BYTER bil till annat registreringsnummer.

2024-05-30

Nu är tankbryggan i full gång både diesel och bensin går nu att tanka.

2024-05-29

Nu har delar av tankbryggan gått igång.
Bensinen fungerar och går att tanka, men diesel är inte igång - det är något fel i elektroniken på den. Förhoppningsvis så kommer den igång de närmaste dagarna. Vi meddelar här när det är igång.

2024-05-24

Nu är hela hamnen klar. Allt är påkopplat, så det är bara att lägga sig på sin plats.
Det enda vi väntar på är inkoppling av Tankbryggan OKQ8.
Välkommen till en ny säsong! Ettans Båthamn öppnar officiellt på måndag 27/5.

2024-05-23

Idag har det gått riktigt bra ute i hamnen. Nu är alla bryggor A-J helt klara. En brygga återstår och det är brygga K. Den hoppas vi kunna bli klara med imorgon fredag. Sedan är hamnen helt klar och säsongen kan starta. Öppningen av hamnen sker på måndag 27/5. 

2024-05-22

Dagens arbete har resulterat i att brygga F och G har blivit helt angöringsfärdiga. Vatten och el är också igång på dessa bryggor.

2024-05-21

Idag har C- och E-bryggorna blivit helt klara. Även vatten och el är igång på dessa.
Ni som sjösätter närmaste dagarna kan ligga vid C-bryggan (i gästhamnen/på gästplats) om inte er plats är klar. Då ska ni flytta snarast ordinare plats blir tillgänglig.

2024-05-20

Isen släppte fortare än vi trodde. Idag kunde hamnarbetet sätta igång.
Nu är hela A-, B- och D-bryggorna klara för angöring. Där finns vatten och el klart för användning.
Lastningsbryggan och septiktanksbryggan samt angöringsbryggan vid sjösättningsrampen är nu klara.
Tankbryggan är också på plats och vi har meddelat OKQ8 detta, varefter vi hoppas att den kan bli klar för tankning tidigare än beräknat (30/5).

2024-05-17

Äntligen börjar det mesta av isen försvinna utanför hamnen och även en del i hamnen. På vissa ställen är den fortfarande tjock.
Majbrevet finns nu upplagt på inloggningssidan. Läs igenom det och följ vår arbetsprocess med hamnen här under Aktuellt. Läs även igenom uppdaterad avfallshantering här.
Vi beräknar kunna börja iordningsställandet av hamnen tisdag 21/5. Tankbryggan skall preliminärt vara igång 30/5.
Välkommen till säsongen 2024!

2023-10-20

Isen börjar nu att lägga sig i hamnen så ni som ligger kvar på C-bryggan måste flytta omg.
Nu gör vi det sista i hamnen och sedan så tar vi vinter.

2023-10-03

OBS! NYA DATUM för avstängning av VATTNET & TANKBRYGGAN

 • Vi måste stänga av vattnet torsdag 5/10 (ej fredag som planerats tidigare). Alla som behöver fylla på vattentanken – gör detta senast onsdag kväll 4/10.
 • OKQ8 har blivit tvungen att flytta avstängningen av Tankbryggan till lördag 7/10. Sista dagen för tankning vid Tankbryggan är fredag 6/10. Efter detta kan du enbart tanka på land.

2023-09-13

Säsongen lider mot sitt slut. Måndag den 9/10 stänger hamnen.

 • För att Ettans Båthamn teamet måste kunna utföra sitt krävande arbete – och absolut inte bli förhindrade – så att vinteromställningen skall fungera så smidigt som möjligt. Följ anvisningar enligt nedan. Tack för visad hänsyn.
 • Viktig info till dig som avser att fortfarande ha båten i sjön under en tid:
  - Du måste flytta båten senast söndag 8/10. 
  - Flytta i första hand till Brygga C. När Brygga C är fullsatt kan du förtöja på yttre sida av Brygga B (nr B200-213). Se karta nedanför, platser markerade med rosa färg. 
  - Kom ihåg att löpande titta in här på Aktuellt webbsidan – för att få uppdaterad info om exakt vad som gäller. 
 • Torsdag 5/10 stängs vattnet av till alla bryggor. Obs! Om minusgrader riskeras, så kommer vi tvingas att stänga av vattnet tidigare. Följ utvecklingen här, på Aktuellt-sidan.
 • Lördag 7/10 tas slangarna bort från tankbryggan. Sista dagen för tankning på tankbryggan är fredag 6/10. Efter detta kan du endast tanka på land.
 • OBS! Om du har vattenskoterdocka, och vill lämna den i hamnen, skall du omgående kontakta Fredrik Erlandsson för att bli anvisad en vinterplacering.
 • Kom ihåg att du som har Bilparkeringstillgång måste fr.o.m. lördag den 1/10 parkera på Parkeringsområde 2. Mer information finner du som behörig på Inloggningssidan.

Tack för i år! Väl mött 2024.

 

2023-08-08

Bilnycklar upphittade under natten 7-8/8 på brygga F. Återfås mot beskrivning i kassan på Granec.

Kom ihåg att se över era förtöjningar om nu stormen Hans kommer på besök!!

2023-07-20

Efter de kraftiga regnandet som varit så har en båt sjunkit (ägaren är underättad). Alla borde se över sina båtar så ingen fler sjunker, gäller speciellt om ni inte har självlänsning.

2023-06-16

Pga säkerhetsrisken så är det förbjudet att åka elsparkcykel på bryggor och spångar. Vi har haft några fall som kunde ha slutat illa, så därför tvingas vi förbjuda dem. Skyltar om detta kommer upp inom kort.

2023-05-24

Nu är hamnen klar och alla bryggor och funktioner tillgängliga.
Välkommen till en ny fantastisk säsong!

2023-05-23

Idag har Brygga F, I, J blivit klar för förtöjning (Vatten o El (F) är ej klart).

2023-05-22

Nu är Brygga K och E klar för angöring (Vatten o El (E) är ej klart).
Tankbryggan är också klar att användas nu skall alla pumparna vara i drift så det går att tanka.

2023-05-19

Nu är Brygga C (Gästbryggan) klar. Vatten och El är också igång på brygga A, B, C och D.
Använd Gästhamnen tills er ordinarie plats blir klar.

2023-05-18

Tankbryggan (obs. denna är ej i drift ännu), sjösättningbryggan och last/lossningsbryggan är nu på plats.
Majbrevet ligger upplagt på Inloggningssidan.

2023-05-17

Nu börjar isen äntligen släppa sitt grepp om Ettans Båthamn. Inom kort kan vårt arbete med bryggorna påbörjas. Vi siktar på att öppna hamnen måndag den 29 maj. Då ska förhoppningsvis alla kunna lägga sig på sina ordinarie platser. Följ utvecklingen löpande här på Aktuelltsidan – så att du håller dig uppdaterad om hur hamnarbetet fortlöper!

 • Ni som redan har kunnat sjösätta kan temporärt lägga båten vid Brygga A, B och D, eftersom dessa är färdiga för förtöjning. 
 • För dig, som temporärt lånar annan plats, gäller att båten måste flyttas omgående när din plats är klar för användning.
 • På Inloggningssidan publiceras inom kort det årliga Majbrevet med viktig information och nyheter.

2022-11-22

Information om ombyggnaden av Småbåtsgatan hittar ni här. Den beräknas pågå i ett år.

2022-10-25

Tors 27/10 tas sjösättnings-, lastnings- och tankbryggorna bort från land. 
Mån 31/10 tar vi bort det sista – och delar brygga C (om vädret tillåter).

Tack för i år. Nu ser vi fram emot en skön vinter...

2022-10-05

Mån 10/10 stänger tankbryggan. Du som behöver tanka – passa på att göra det innan, under helgen.

Du/ni som vill ligga i med båten måste flytta till brygga C senast lör 8 – sön 9/10. Vi ska plocka bort resterande bommar på brygga A, B och D snarast vädret tillåter.

2022-10-02

Idag är sista dagen som hamnen är i driftSamtliga båtar måste flyttas till brygga C. Se mer info nedan (under 2022-09-15). Detta, för att inte förhindra Ettans Båthamn teamet i arbetet – vårt arbete måste förlöpa enligt plan och väderomständigheter.

2022-09-20

Alla som ligger på landfast brygga (Brygga A, B och D): Kom ihåg att se över era förtöjningar, eftersom vattenståndet sjunker kraftigt idag och imorgon.

2022-09-15

Säsongen lider mot sitt slut. Måndag den 3/10 stänger hamnen.

 • Ettans Båthamn teamet måste kunna utföra sitt krävande arbete – och absolut inte bli förhindrade – så att vinteromställningen skall fungera så smidigt som möjligt. Tack för visad hänsyn.
 • Viktig info till dig som avser att fortfarande ha båten i sjön under en tid:
  - Du måste flytta båten senast söndag 2/10. 
  - Flytta i första hand till Brygga C. När Brygga C är fullsatt kan du förtöja på yttre sida av Brygga B (nr B200-213). Se karta nedan, platser markerade med rosa färg. 
  - Kom ihåg att löpande titta in här på Aktuellt webbsidan – för att få uppdaterad info om exakt vad som gäller. 
 • OBS! Om du har vattenskoterdocka, och vill lämna den i hamnen, skall du omgående kontakta Fredrik Erlandsson för att bli anvisad en vinterplacering.
 • Kom ihåg att du som har Bilparkeringstillgång måste fr.o.m. lördag den 1/10 parkera på Parkeringsområde 2.
 • Mer information finner du som behörig på Inloggningssidan.

Tack för i år! Väl mött 2023.

2022-07-14

Nytt i hamnen! Som vi har väntat... Fredag den 15 juli öppnar nya restaurangen La Bottega – en mysig kvarterskrog med italiensk inriktning och fullständiga rättigheter. Serverar middag (öppnar kl. 16.00) med uteservering sommartid. Nya restauratören Arthur Prifti med personal hälsar alla välkomna!

2022-06-07

Viktigt för alla: Kom ihåg att inte lämna båtvagnar på parkeringen! När du väl har sjösatt – kör bort din båtvagn till förvaringen.

2022-05-26

Tankbryggan är nu i full drift.

2022-05-25

Nu är hela hamnen i drift och allt fungerar, förutom tankbryggan.
Vi hoppas att den skall bli klar under dagen.

2022-05-20

Nu är hamnen helt klar, förutom följande:
- Tankbryggan, som skall vara i drift 26/5.
- Elen på Brygga E – elektriker kommer till veckan för att åtgärda den, eftersom isen har skadat en kabel.
Hamnen öppnar på måndag den 23/5. Välkomna till ännu en underbar säsong! // Hamnkaptenen

2022-05-19

Nu är Brygga I, J och K klara för förtöjning, samt har vatten i slangarna.

2022-05-18

Nu är Brygga D och E klara för förtöjning.
Brygga A, B, C, D, E och Tankbryggan har fått vatten i sina slangar.

2022-05-17

Nu är Brygga A, B och C färdiga för förtöjning.
Tankbryggan, Sjösättningsbryggan och Lastningsbryggan är också på plats. 
OBS: Tankning från Tankbryggan kommer igång den 26/5 – då är det alltså möjligt att fylla på bränsle från vattnet.

2022-05-13

Majbrevet är nu upplagt på inloggningssidan.

2021-10-20

Ettans Båthamn teamet gör nu klart det sista inför vintern.

 • Fredagen den 22/10 avslutas arbetet med att göra hamnen färdig inför vintern.
 • C-bryggans landgång plockas bort, liksom Servicebryggans och Tankbryggans – och allt annat görs klart.
 • Det betyder att på torsdagskvällen 21/10 måste alla båtar vara flyttade från hamnen.

2021-10-18

Den snabba väderväxlingen har påskyndat hamnens vinteromställning. De sista bryggorna och bommarna plockas nu bort.

 • Du som avser att ligga kvar någon ytterligare dag denna vecka, skall snarast flytta båten till Brygga C, närmare bestämt de platser som är märkta med Gästplats.
 • Under denna vecka: Även C-bryggans landgång kommer att plockas bort inom kort.
 • Det innebär att om du planerar att ha båten sjösatt en ytterligare tid, så kommer det vara svårt att komma ut till båten under senare delen av innevarande vecka.

2021-09-25

Kom ihåg att alla som har bilparkeringstillgång måste fr.o.m. den 1/10 parkera på Parkeringsområde 2.
Se mer information på Inloggningssidan.
Användarnamn och Lösenord för inloggning skickades ut via SMS till dig som Båtplatsinnehavare i början av säsongen.

2021-09-13

Måndag den 4/10 stänger hamnen.

 • Ettans Båthamn teamet måste kunna utföra sitt krävande arbete – och absolut inte bli förhindrade – så att vinteromställningen skall fungera så smidigt som möjligt.
 • Du som fortfarande avser att ha båten i sjön en tid, måste flytta båten senast lördag 2/10 – söndag 3/10.
 • Flytta i första hand till Brygga C. När Brygga C är fullsatt kan du förtöja på Brygga A. Se karta nedanför, platser markerade med rosa färg. 
 • Om du ännu har båten i hamnen – kom ihåg att titta in här på Aktuellt-webbsidan – för att få uppdaterad info om exakt vad som gäller. 
 • OBS! Du som har vattenskoterdocka och vill lämna den i hamnen, skall omgående kontakta Fredrik Erlandsson för att bli anvisad en vinterplacering av densamma.

Tack för i år! Väl mött 2022.

2021-08-10

Efter genomförda markarbeten är nu hela Parkeringsområde 1 öppet för parkering igen.
Välkommen.

2021-07-28

Fr.o.m. fredag den 30/7 ändras förutsättningarna på Parkeringsområde 1.

 • Bilar skall parkeras på den övre delen, så att markarbeten kan utföras på den nedre delen.
 • Arbetet påbörjas tisdag 3/8, varvid alla bilar skall vara flyttade.
 • Parkeringsområde 2 går givetvis att använda som vanligt.

2021-07-12

Delar av Parkeringsområde 1 är fr.o.m. idag tillfälligt stängda p.g.a. markarbeten. Luleå Kommun beräknar att detta ska pågå till i början av augusti.

 • Under denna tid kommer alltså Parkeringsområde 1 ha färre platser. 
 • Båtplatsinnehavare, som har betalt parkeringstillstånd i Ettans Båthamn, kan som vanligt använda vårt Parkeringsområde 2 på andra sidan Skurholmskanalen.
 • Vi beklagar att denna information kommer hastigt, eftersom markarbetena tidigarelagts, vilket är utanför vår kontroll.

Se nedanför, bild av parkeringsområdena:

2021-06-11

Det blåser ganska kraftigt så SAMTLIGA bör se över er förtöjning, och ni som ligger på fasta bryggor A-D se även över hur spänt ni har förtöjningen, flera börjar nämligen ta i bryggan.

2021-05-25

Nu är även Brygga K tillgänglig. Hela hamnen är klar för användning.
Lycka till med sjösättningarna och väl mött under säsongen!

2021-05-21

Nu är sopstationen samt glasbehållarna också på plats och har öppnats.

2021-05-20

Nu är hela hamnen igång med vatten och el – förutom brygga K, där vi väntar på hjälp från Dykab.
Vår förhoppning är att K blir klar under morgondagen.

2021-05-19

Nu är Brygga C och I färdiga för förtöjning.
Tankbryggan är också igång, så att du kan tanka.
Ni som har lämnat vattenskoterdocka i hamnen över vintern, och ligger på fel plats, kom ihåg att flytta den omgående när er båtplats är klar, så den inte hindrar övriga i hamnen.

2021-05-18

Nu är även Brygga G och H färdiga för förtöjning.

2021-05-17

Nu är även Brygga E och F färdiga för förtöjning.

2021-05-14

Nu finns litet platser tillgängliga för er som vill sjösätta redan nu. Då går det bra att använda följande bryggor:
Brygga A. Alla platser.
Brygga B. Inre sidan B100B117. (OBS! Lägg inte till på den yttre sidan, då förhindrar ni Ettans Båthamn-teamets arbete.)
Brygga D. Alla platser.
Sjösättningsbryggan är också på plats.

2021-05-12

En ny sida för dokument och intern information för alla som har båtplats är nu upplagd. För att komma dit tryck här. Ett SMS har gått ut med inloggningsuppgifterna. Om du inte har fått detta, maila oss på info@ettansbathamn.se, så mailar vi inloggningsuppgifterna till dig.

2021-05-10

Äntligen börjar vi se vattnet flyta i hamnbassängen. En hel del is finns fortfarande kvar. Snart kan arbetet starta med iordningställande av hamnen inför kommande härliga båtsäsong.

2021-01-14

God fortsättning på det nya året. Nu har årets båtplatsfaktura med följebrev sänts ut. I kuvertet medföljer även en presentation av Luleås nyaste restaurang, Arkipelag. Den är belägen i Kuststad etapp 2, mittenhuset. Nu blir det full fart mot sommaren... 

2020-10-20

Det rådande vinterläget gör att resterande bommar, bryggor och landgångar i hamnen kommer att plockas bort på måndag 26/10. Tills dess måste alla båtar vara borta ur hamnen. Det innebär att alla ni som har båtar kvar i hamnen måste plocka bort dem senast söndag kväll 25/10.

2020-10-13

Tankbryggan är stängd. Nu kan endast tankning från land ske.
Sop molok även stängd för säsongen.

2020-10-09

Nu är alla bryggorna E - K delade, dvs. man kommer endast ut till dessa med båt.
Brygga B måste tömmas, eftersom bommarna inom kort kommer att plockas bort.

2020-09-28

Måndag den 5/10 så stänger hamnen. Ni som fortfarande ska ha båten i sjön måste, senast helgen 3-4/10, flytta båten till Brygga C eller Brygga A (se karta nedan, rosa-markerade platser). Detta för att vi inte ska bli hindrade i vårt arbete, och för att detta ska fungera så smidigt som möjligt. Kom ihåg att titta in här på Aktuellt-webbsidan, medan du har båten i hamnen, för att se uppdaterad info om vad som gäller.
Tack för i år.

2020-09-17

Hamnen kommer att stänga den 5/10. Ytterligare info kommer senare.

2020-09-16

OBS: Samtliga båtplatsinnehavare med fasta platser (ej flytbrygga) måste se över er förtöjning, så ni inte skadar brygga och båt. Detta pga. att vattenståndet kommer sjunka kraftigt det närmaste dygnet.

2020-08-12

Nu är läckaget funnet. Det var en diskmedelsflaska som har gått sönder och hamnat i vattnet.

Vi ombeder er alla att kolla av era båtar/motorer. Det uppstår då och då en "film" på vattenytan i hamnområdet från någon form av läckage, antingen olja eller bränsle. 

2020-07-01

Samtliga som framför sina farkoster i hamnen måste repektera fartgränsen 3 knop, inklusive att  svall inte får bildas i hamnen.

2020-06-15

Brygga K har blivit utan vatten. Ett läckage har uppstått någonstans. Vatten kan tills vidare hämtas på tankbryggan.

2020-06-11

Det har uppkommit en brand i hamnen under tidiga morgontimmarna. Båten på plats B201 har brunnit, varvid intilligande båt även har blivit skadad. Hamnvakterna agerade omgående och räddningstjänsten var snabbt på plats.

2020-05-29

Nu är alla bryggor tillgängliga och klara. Vatten är påkopplat, liksom el. Vänligen flytta båten snarast om ni ligger på en annan plats i hamnen. Välkommen till säsongen 2020. 

2020-05-27

Brygorna G, H och I är nu tillgängliga (förutom de innersta platserna på brygga I, vilka är på plats i morgon). Vatten är även i gång på dessa bryggor.

2020-05-26

Brygga F är nu tillgänglig.

Efter litet besvär med trasiga/sönderfrusna kopplingar har nu vattnet kommit igång på bryggorna: A, B, C, D samt Tankbryggan.

Tankbryggan är även iordningsställd för tankning. Dock fungerar endast en av slangarna för 95 oktan. Den andra hade blivit skadad. En ny är beställd och byts ut så snart den anländer. Diesel fungerar i båda tapparna. 

Brygga K är nu tillgänglig.

2020-05-22

Idag har brygga C och E blivit klara. Bryggorna A - E färdiga att användas. Ni som har båtplats på någon av de övriga bryggorna och sjösätter, lägg er tillsvidare i gästhamnen på brygga C. Även lastnings- och lossnings bryggan bredvid tankstationen är klar.

2020-05-20

Idag släppte äntligen isen sitt grepp i de flesta delarna av hamnen. Vi kunde äntligen sjösätta Lunken (hamnbåten)och komma igång med arbetet (tyvärr litet försenade). Sjösättningsbryggan är på plats. B-bryggan yttre sidan är klar (200-). Delar av D-bryggan är klar, men ett istäcke ligger under bron och en bit ut. Is ligger även i inre bassängen mellan A- och B-bryggan.

Tankbryggan kommer att antagligen att vara driftsatt på tisdag, om allt går bra med kopplandet för Serviceteamet. Se vidare info.

2019-10-02

Sista möjlighet att tanka är Söndag 20/10, efter det så stänger tankbryggan för säsongen.

2019-10-01

From Onsdag 2/10 så börjar vi plocka in vattenslangarna och vattnet stängs av. Detta pga att det nattfryser ibland och det finns risk för skador på vattensystemet.

2019-09-24

Tisdag 24/9 kommer strömmen i hamnen att vara avstängd / ur funktion mellan kl 09.00-12.00. Detta pga omläggning av elmatningen i hamnområdet.

2019-09-17

Nu närmar sig hösten och hamnen stänger 7/10. Då börjar vi plocka in bryggorna C-K, ni som måste ligga i efter detta datum måste under helgen 5-6/10 flytta till brygga A eller B (Börja fyll brygga A). Om det fryser till tidigare så kommer vi tvingas att stänga av vattnet före detta datum. Ändras något så lägger vi upp ytterligare info här!

Tack för i år.

2019-05-23

Tankbryggan är nu igång och det går bra att komma och tanka - Välkommen!

2019-05-20

Nu är vattnet igång på brygga A,B & C

Tankbryggan är inte igång ännu vi väntar på svar från service när det blir.

2019-05-18

Brygga D-K om ni sjösätter och er plats inte finns tillgänglig lägg er i gästhamnen och meddela oss vilket nr ni ligger på. 

Tankbryggan är på plats och kommer båbörjas kopplas på måndag - och förhoppningsvis så är den i drift på tisdag.

Utdrag ur sommarbrevet:

Vi håller på att färdigställa det sista runt bron som kommer att vara i full drift den 1/6. Alla information läggs ut på hemsidan under Aktuellt så ni ser när allt kommer igång. Ni som kommer att sjösätta inom kort stäm av med oss (via hemsidan eller på telefon) om er plats finns tillgänglig annars så får ni ligga i gästhamnen fram till 1/6. Men meddela oss om ni ligger där så vi vet vems båt som ligger på respektive gästplats.

2019-05-16

Ny sjösättningsbrygga på plats bredvid slipen.

2019-01-09

2018-10-29

Bron ut till stenpiren läggs ut, en fantastisk frihängande träbro på 31m. Nu är yttre hamnen förbunden med land permanent.

Höst 2018

Måndagen den 1/10 så plockar vi bort "matarbryggan" brevdvid bensinmacken som går ut till brygga E - K. Detta för att påbörja monteringen av den nya bron som fortsättningsvis kommer vara övergången till dessa bryggor. Ni som fortfarande ligger i med båten måste flytta till brygga A, B eller C.

Måndagen den 8/10 så stänger hamnen och vi plockar in samtliga bryggor. Ni som fortfarande skall ligga i måste flytta till brygga A eller B (börja fyll A och sedan insidan på B osv.). Vid frågor kontakta oss.

Tack för i år.

/Hamnvärden

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår