Granec Maskin AB är en fullserviceverksamhet i fritidsbranschen med försäljning, verkstad och omgivande faciliteter. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment inom motordrivna båtar, husbilar och tillbehör. Detta är anpassat för människor i alla åldrar som tycker om båt-, skärgårds- och husbilsliv eller har liknande intressen. Eftersom livet till sjöss eller lands innebär värdefull fritid för vissa – och nödvändig arbetstid för andra – är kunderna både privatpersoner och andra verksamheter.

Vår verksamhet grundades i Luleå 1977. Det betyder att vi nu har mer än 40 års erfarenhet och drivkraft i ryggen. Familjeföretaget drivs sedan många år i den andra generationen Erlandsson. För närvarande är vi 12 anställda och anlitar extrapersonal under högsäsongerna.

Du märker genast att vi som jobbar på Granec är stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av personligt kundbemötande, teamarbete och spetskompetens inom aktivt fritidsliv. Våra kunder, även kommandes långväga ifrån, har näsa för kvalitet. De inspireras av det innehållsrika sortimentet, liksom servicen – vilket gör arbetet extra stimulerande och roligt!

Granec är medlem i välrenommerade branschkedjor, både den svenska Interboat-kedjan och den nordiska SeaSea-butikskedjan – och givetvis även i branschorganisationen SweBoat. Vi representerar flertalet av marknadens mest välvårdade varumärken. I dessa finns ett inbyggt förtroende, samt en kvalitet och prisvärdhet som vi vågar stå bakom. Genom att hela tiden utveckla vårt nära samarbete med leverantörerna kan vi positivt bidra till utvecklingen i branschen, såväl som på bästa sätt tillvarata kundernas behov och tillmötesgå kundernas önskemål. Parallellt med försäljningen i butiken tillhandahåller vi finansiering, försäkringar, service och reparationer. Våra paketlösningar ger dig som kund enkelhet och stor valfrihet – till ett bra pris – och vi kan tillhandahålla alla de tillbehör som du kan tänkas önska dig.

Granec har ett inarbetat läge på Småbåtsgatan i Luleås Södra hamn invid systerbolaget Ettans Båthamn, vilket adderar strategiskt viktiga värden till verksamheten. Småbåtshamnen har nyligen byggts om. Den är en av Sveriges modernaste och största, där nya servicefaciliteter av hög kvalitet erbjuds till gästplatserna för båtar och året om för husbilar. Under 2018 firades vårt 25-årsjubileum i Södra hamn.

Välkommen till Granec i Luleå. Vi står för valfrihet, service och trygghet.

Ett bra båt- och husbilsliv, kort och gott!

AnytecAquadorAxoparBellaFalconFlipperLinderMercury Inflatable SilverTG BoatsAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår