Faster båtar

Finsk styrka, attityd och hållbarhet

Faster Aluminium Boats är allvädersbåten som tar dig fram tryggt i både lugna vatten och hårda vindar. Serien i tuff marinaluminium erbjuder arbets- och bruksbåtar i mångsidiga kombinationer. Kraft, smidighet och goda köregenskaper. Modellerna med bogramp underlättar dessutom på- och avstigning för passagerare, även med speciella behov, liksom lastning och lossning. Faster ger dig körnjutning och gör dig genomtänkt praktiskt utrustad.

Specialanpassade
Varje båt är ett välgjort finskt hantverk. Ingen massproduktion. Den känner sig som bäst hemma i de skiftande nordiska väderförhållandena – vid våra steniga stränder och grunda vatten. Med en Faster tar du dig alltid fram, oberoende av väder och typ av strand.

Kraftfulla och vattentäta
Faster-seriens modeller är tillverkade av starkt och robust obehandlat marinaluminium. Båtarna är helt vattentäta med handsvetsade fogar. De är konstruerade med tjockare sidoplåtar än aluminiumbåtar i liknande klass. Ingredienser som bygger självförtroende till sjöss.

Lätta att hantera, trygga och säkra
Du märker snabbt att det obehandlade marinaluminiumet gör en Faster mer lättskött, jämfört med tillverkningsmaterialet hos många andra aluminiumbåtar. Båten har höga fribord och stadiga räcken. Durken har ruggats, vilket innebär att halkrisken minimeras. Den rejäla skrovutformningen och välplanerade interiören garanterar att manövreringen är smidig – både i tuffare väderförhållanden och när båten är fullastad. Alltsammans resulterar i en ytterst bekväm, trygg och säker Faster.

Välkommen in till din InterBoat handlare – du och din Faster kommer hitta varandra snabbt!

Se även Faster Aluminium Boats hemsida: Klicka här >

Verkstad

Verkstad

Granec verkstad levererar service, fukttest, gastryckstest, reparationer m.m.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår