Aquador båtar

Ett bekymmersfritt båtinnehav – största möjliga frihet och glädje

Aquador är premiumbåtar med karaktären av inre och yttre elegans. De präglas av ombonad miljö, optimal funktion och yteffektiv planlösning. Här erbjuds stil och komfort med gott om plats för umgänge och trivsel. Att äga en Aquador är synonymt med ett bekymmersfritt och bekvämt båtinnehav. Det betyder att att du kan lita på kvaliteten och servicen som erbjuds runtomkring. Frihet, sjövärdighet och största möjliga båtglädje.

Ett av Nordens ledande varumärken för motorbåtar
Det handlar om noggranna materialval och den modernaste teknologin. Om skarpa hjärnor som brottas med utmaningar, där resultatet blir ytterst genomtänkta och omsorgsfulla lösningar. Om klassisk nordisk båtdesign och hantverk – med spets och känsla för trender. ”Let nature in” är en av de senaste trenderna som speglas i designen. Det betyder att många fönster är större och har fått en ny placering, för att öka den extraordinära känslan av utsikten, skönheten och närheten till naturen.

Din trygga och säkra investering
Aquador sätter nöjda kunder på en piedestal – och drivs hela tiden av en strävan att överträffa sig själv, för att bygga tillförlitliga båtar av högsta kvalitet. Målet är att alla som väljer Aquador ska överraskas positivt. Din upplevelse ska vara över förväntan. Därför har Aquador ständigt jobbat med utveckling och förbättringar i alla avseenden. Från konstruktionsbordet, via byggandet av båtarna, till det viktiga runtomkring ditt båtägande genom åren. Sistnämnda innebär att du som Aquadorägare får den bästa tänkbara servicen hos oss Interboathandlare.

Nytänkande, kvalitet och relationer
Aquadors begrepp "Scandinavian heritage" står för det viktiga arvet och erfarenheterna inom båtbyggeri – konstant nytänkande och kvalitet i allt från materialen till relationerna. Välkommen att vara en del av traditionen. Utforska en värld av oförglömliga äventyr i en Aquador. Förverkliga din dröm om ett bekymmersfritt och bekvämt båtinnehav med de mest fantastiska upplevelserna.

Välkommen in till din Interboathandlare – upplev Aquadorkänslan i verkligheten!

Läs mer om Aquadors värld och imponerande klassisk båtdesign med spets: Aquador hemsida >

Verkstad

Verkstad

Granec verkstad levererar service, fukttest, gastryckstest, reparationer m.m.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår