Carthago husbilar

Carthago står för premium – högsta kvalitet, komfort och elegans

Det finns många anledningar till att Granec sedan flera år tillbaka säljer dessa tyska kvalitetshusbilar. Ett sant nöje. Carthago är välkända för att överträffa förväntningarna på ditt husbilsägande. Våra kunders upplevelser talar sitt tydliga språk. Här kan du få njuta av allt från den minsta smidiga C-Compactline – hela vägen till den största spatiösa Chic E-line modellen. Carthago är synonymt med exklusivitet och komfort utan gränser.

Om Carthago
Carthago Reisemobilbau grundades 1979 av Karl-Heinz Schuler. Företaget drivs fortfarande av ägarfamiljen och har ca 1.500 anställda. Det är en av Europas ledande premiumtillverkare, som återspeglar ambitionen i sin kortfattade och väl valda slogan: Carthago – husbilen.

Kärnan i produktionen är integrerade husbilar. Numera erbjuds även halvintegrerade. Ingredienserna i Carthagos unika helhetskoncept är djupt rotade. Ett premium-DNA och kvalitetslöfte till dig. Innovativt tänkande, blick för detaljer och extravaganta lösningar. Konsekvent utvecklingsfokus och utformning för maximal praktisk nytta. Pionjäranda. Den ultimata kombinationen av gediget hantverk och high-tech/lätta konstruktionsmaterial.

2013 flyttade företaget till "Carthago City". Det är namnet på nya huvudkontoret, beläget i Aulendorf i sydtyska Ober Schwaben. Där finns nu Europas mest toppmoderna husbilsproduktion.

Läs mer om hela Carthagos modellprogram av husbilar: Carthago hemsida >

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår