Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Isotherm kyl/frys och Isotemp vvb

Välkända för sin höga kvalitet, kapacitet och prestanda

ISOTHERM kylskåp och frysskåp är resultatet av mångårig och omfattande forskning. Marina kylar och frysar ska fungera och samtidigt kunna utsättas för de tuffaste förhållanden. De måste tåla våldsamma rörelser, drivas ljudlöst, vara helt tillförlitliga och – kanske viktigast av allt – använda minimalt av batteriets energi. Isotherm har elegant design, genomtänkta förvaringsmöjligheter och kompressor 1224 V Danfoss / SECOP.

ISOTHERM bärbara kylboxar har stor kapacitet att lagra mat och dryck. Av flera anledningar. Dels, det breda storleksintervallet från 13 liter upp till 49 liter. Dels, den lätta och rejäla utformningen. Dels, den kompakta designen som optimerar och sparar utrymme i båten, vid husbils- eller bilresan, m.m. Och dels, så har alla kylboxarna den suveräna kompressorn 1224 V Danfoss / Secop.

ISOTEMP varmvattenberedare är speciellt anpassade för det marina området, dvs. de måste tåla tuffa tag. Alla komponenter är av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga prestanda. De är robusta. Både vattentanken och den externa cylindern är tillverkade av syrafast rostfritt stål. Alla svetsar i kontakt med vattnet är utförda under skyddsgas. Anslutningar för (in) kall- och (ut) varmvatten är omsorgsfullt konstruerade och placerade med hänsyn till turbulens och att optimera uppvärmningen.

.
Välj bland alla Isotherm kyl/frys och Isotemp vvb
Isotherm kyl/frys och Isotemp vvb Modellprogram 2022
AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan