Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Grästrimmer/Röjsåg

Allt går att nå – rena rama rymdtekniken

Redan från första stund känner du att Hondas grästrimmers/röjsågar är mycket lätta och smidiga. De kan ta sig an alla jobb. Oavsett hur långa, korta eller besvärliga jobben är. Med sina kraftiga fyrtaktsmotorer är de beredda på alla utmaningar. Drivaxel med sex splines är unikt och de friktionsfria lagren är samma typ som används av NASA.

Rätt verktyg för arbetet – en handfull Honda
Hondas trädgårdsverktyg har ett mycket gott rykte. De är konstruerade för att vara lika bekväma att använda som de är kraftfulla – och för att göra lång och trogen tjänst. De bara går och går. Dessa tillförlitliga grästrimmers/röjsågar har konstant effekt och vridmoment i de mest krävande miljöer. Det finns en för dig – hur pedantiskt eller ansträngande ditt arbete än är. Du behöver bara välja vilken modell som passar bäst för de jobb som du ska utföra.

Hondas tre typer av grästrimmers/röjsågar för all besvärlig sly, översikt:

  • D-format handtag och böjd axel. Den precisionsvinklade axeln gör det lätt att komma åt på knepiga ställen. Passar perfekt för jobben runt tomt och trädgård.
  • Bygelhandtag och rak axel. Med den raka axeln och bärselen kan du jobba snabbare och längre tid på större ytor. Även tretandsklinga för röjning av sly medföljer.
  • Cykelhandtag och rak axel. Det ställbara handtaget ger ännu säkrare grepp vid röjning av oönskad vegetation. Bärsele och tretandsklinga för slyröjning medföljer.

5 års garanti: Honda erbjuder 5 års garanti för bensindrivna grästrimmers/röjsågar vid privat bruk. 1 års garanti vid professionellt bruk. Hondas garantivillkor skall följas.

Granec är Auktoriserad verkstad och Service center för Honda trädgårdsprodukter: Hos oss får du även hjälp med service, reparationer, reservdelar, tillbehör och goda råd.

Batteridrivna trädgårdsverktyg (eldrivna/sladdlösa): Grästrimmer/röjsåg, Gräsklippare, Lövblås och Häcksax. Se Honda Power undermeny eller Klicka här >>

Välj bland alla Grästrimmer/Röjsåg
Grästrimmer/Röjsåg Modellprogram 2022
AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan