Idag har butiken öppet: 09:00 - 18:00
0920-22 80 25
Meny

Sommaren 2021 närmar sig och vi söker sommarpersonal!


 

BUTIKSMEDARBETARE på Granec

Vill du arbeta i den vassaste båt- & husbilsbutiken i sommar?

Vi söker dig som är serviceinriktad och redo att ta dig an nya utmaningar.

Du kommer vara en viktig kugge i den dagliga driften av vår fina tillbehörsbutik. Som butikssäljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom kassa, varuplock och exponering samt andra förekommande uppgifter i butiken.

Du ska brinna för serviceyrket samt kunna arbeta både självgående och i ett härligt team som håller högt tempo – där kundnöjdhet är A och O.

Du är en positiv och ansvarsfull person med ett trevligt sätt.

Eftersom vi har många turister bland kunderna i butiken på sommaren är det en merit att du kan förstå och uttrycka dig på engelska.

Vi ser gärna att du som söker har jobbat i butik tidigare och är intresserad av båt- och/eller husbilsliv. Detta är dock inte ett krav. Det viktigaste är att du vill visa framfötterna, har lätt att lära och en god arbetsmoral.

Tjänsten är ett säsongsjobb med tidsbegränsad anställning. Arbetstiden är heltid.

Vid frågor gällande tjänsten, samt din ansökan, kontakta fredrik@granec.se

Sista ansökningsdag är 31/3 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt datum.

 


 

VERKSTADSMEKANIKER på Granec

Vill du jobba i den vassaste båt- & husbilsverkstaden i sommar?

Arbetet innebär att assistera och agera hjälpreda vid montering av båtar, motorer, husbilstillbehör, m.m.

Bland dina arbetsuppgifter är att färdigställa fordon/farkoster innan leverans, montera tillbehör och utföra reparationer. Det är även att rekonditionera begagnade fordon/farkoster eller iordningställa nya – dvs. att städa, tvätta, polera, osv. 

Du kommer att arbeta i grupp med våra skickliga verkstadsmekaniker, och ska även kunna trivas med att jobba under stress och hård belastning.

Intresse och kunskaper inom mekanikeryrket är en merit.

Tjänsten är ett säsongsjobb med tidsbegränsad anställning. Arbetstiden är heltid.

Vid frågor gällande tjänsten, samt din ansökan, kontakta fredrik@granec.se

Sista ansökningsdag är 31/3 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt datum. 

HAMNVÄRD i Ettans Båthamn

Vill du arbeta i den vassaste småbåtshamnen i sommar?

Hamnvärdens huvuduppgift är att ta emot turister som anländer med båt eller husbil. Det innebär att du ska hjälpa gästerna med att lösa dygnsbiljetter i hamnen eller på uppställningsplatsen, samt visa och ge dem tillträde till servicehuset SeaSide Resort.

Utöver detta är du vaktmästare som håller rent och snyggt i gästhamnslokaliteterna SeaSide Resort, samt klipper gräs och plockar skräp m.m. för allmän trivsel. Hamnvärden agerar också alltiallo, där uppgifter som att exempelvis laga bommar och bryggor i hamnen kan förekomma.

Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt, samt vara flexibel och händigt lagd.

Du ska vara serviceinriktad – gästerna står alltid i centrum.

Språkkunskaper inom engelska är ett måste, eftersom många gäster kommer från utlandet. Om du kan fler språk, exempelvis tyska eller franska, så är det ett plus.

Tjänsten är ett säsongsjobb med tidsbegränsad anställning. Arbetstiden är heltid.

Skicka din ansökan till info@ettansbathamn.se

Sista ansökningsdag är 31/3 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt datum. 

Om Granecs verksamhet

Granec Maskin AB är en fullserviceverksamhet med marknadens bredaste sortiment av motordrivna båtar, husbilar och tillbehör i fritidsbranschen. Verksamheten grundades i Luleå 1977. Företaget är medlem i de välrenommerade branschkedjorna Interboat och SesSea – och representerar flertalet av branschens mest välvårdade varumärken. I dessa finns inbyggt förtroende, kvalitet och prisvärdhet. Parallellt med försäljningen tillhandahålls finansiering, försäkringar, service och reparationer. Eftersom livet till sjöss eller lands innebär värdefull fritid för vissa – och nödvändig arbetstid för andra – är kunderna både privatpersoner och andra verksamheter. Granec har ett inarbetat läge i Luleå Södra Hamn invid systerbolaget Ettans Båthamn, vilket adderar strategiskt viktiga värden till verksamheten. Småbåtshamnen har nyligen byggts om och är en av Sveriges modernaste och största, där nya servicefaciliteter av hög kvalitet erbjuds till gästplatserna för båtar och ställplatser året om för husbilar. Läs mer: Klicka här >>

AnytecAquadorArronetAxoparBellaFalconFlipperGummibåtarLinderSilverTG BoatsUtternVictoryAdriaCarthago

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Kontakta oss
0
VARUKORG
Summa 0 kr
Gå till kassan