Snöslungor trädgårdsverktyg

Allt hänger på drivningen – det finns en Honda för varje jobb

Det krävs kraft för att slunga iväg snö så många meter. Motorn är lika pålitlig som den är kraftfull. Honda snöslungor – utveckling och innovation sedan 1980-talet. De är byggda för att inte bullra, med både låga vibrationer och utsläpp i åtanke. Bränsleekonomiska. Lättstartade när det är kallt. Bekväma att använda och enkla att köra. En vinterdag om 10 år vet du vad vi menade med kvalitet! Snöslungornas huvudfunktioner och komfort, läs mer: Klicka här >

Honda Snöslungor, överblick modellserierna:

 • ENSTEGS (HS): Lätt snö. Litet område.
  Låg vikt, lättmanövrerad och enkel att använda. Perfekt i stadsanvändning, för att skotta trottoarer eller små uteplatser med lätta snöfall.
 • TVÅSTEGS 6-SERIEN (HSS): Medeltung snö. Litet område.
  Låg vikt, lättmanövrerad och enkel att använda. Perfekt för små stigar eller uppfarter med måttliga snöfall.
 • TVÅSTEGS 7-SERIEN (HSS): Medeltung snö. Medelstort område.
  Effektiv med hög komfort (hydrostatisk drivning, styrkopplingar, elstart). För vägar eller uppfarter med måttliga snöfall.
 • TVÅSTEGS 9-SERIEN (HSS): Tung snö. Stort område.
  Mycket effektiv med hög komfort (hydrostatisk drivning, styrkopplingar, elstart). För stora uppfarter eller parkeringar med frekventa snöfall.
 • TVÅSTEGS 13-SERIEN (HSS): Tung snö till mycket tung snö. Stort område.
  Extremt effektiv med hög komfort (hydrostatisk drivning, styrkopplingar, elstart). Hanterar stora områden med kraftiga och frekventa snöfall.
 • TVÅSTEGS HYBRID (HSS ...i): Mycket tung snö. Stort område.
  Låg ljudnivå, bränslesnål och extremt effektiv. Perfekt för bostadsområden, hotellkomplex, industrifastigheter och parkeringar med massor av snö.
 • TVÅSTEGS SNOWFIGHTER (HSL): Mycket tung snö. Mycket stort område.
  Insprutningsmotor och extremt effektiv. Perfekt för områden på hög höjd med kraftiga snöfall – liksom stora industrifastigheter, parkeringsområden och liknande.

Förklaring av modellnamnen i 6-serien upp till 13-serien: EW=hjul. EWD=hjul och elstart. ET=band. ETD=band och elstart.

Broschyr Honda Snöslungor 2023/2024: Klicka här >

5 års garanti: Honda erbjuder 5 års garanti för snöslungor vid privat bruk. 1 års garanti vid professionellt bruk. Hondas garantivillkor skall följas.

Granec är Auktoriserad verkstad och Service center för Honda industri- och trädgårdsprodukter: Hos oss får du även hjälp med service, reparationer, reservdelar, tillbehör och goda råd.

Se videon med användar- och körinstruktioner för Honda snöslungor.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår